23948sdkhjf

Detailkæde og mælkeproducent går sammen om at udvikle økologiske varer

Føtex indleder samarbejde med Naturmælk om økologiske mejerivarer.
Detailkæden Føtex er gået sammen med mælkeproducenten Naturmælk om at udvikle nye, økologiske mejeriprodukter.

Det fortæller Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

- Økologi er vigtig for os. Naturmælk laver højkvalitetsprodukter med god smag, som derfor passer naturligt ind i det, vi gerne vil, siger Føtex' direktær, Thor Jørgensen.

Ifølge Føtex-direktøren er Naturmælk et godt eksempel på en producent, der leverer økologiske produkter, som giver god smag i munden - både hvad angår kvalitet og dyrevelfærd.

Naturmælk og Føtex har allerede nu udviklet en række produkter sammen, som for eksempel laktosefri minimælk og gourmetoste, og der vil komme mange flere hen over sommeren.

- Vi glæder os til, at samarbejdet rigtigt tager fart. Vi kan hjælpe hinanden med at følge med tidens tendenser, og dermed tilbyde det, som kunderne efterspørger, siger mejerichef i Naturmælk Leif Friis Jørgensen. Han ser samarbejdet med Føtex som en mulighed for at komme endnu tættere på dem, der får glæde af produkterne.

I weekenden besøgte 16 af Naturmælks landmænd forskellige Føtex-butikker i hele Danmark, hvor de uddelte smagsprøver på nogle af de nye økovarianter.

- Det er en stor fordel, at vi kan komme så tæt på slutkunden og fortælle og vise, hvad økologi er for føtex og Naturmælk. Og så kan landmændene jo med stolthed i stemmen fortælle om de produkter, de selv har været med til at udvikle på gårdene, siger Leif Friis Jørgensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128